ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο διαιτητής του Μαρσέιγ – ΑΕΚ είναι παντρεμένος με την πιο σέξι διαιτητή στον κόσμο

Παντρεύτηκαν το 2020 στη Σαντορίνη

Ο διαιτητής του Μαρσέιγ – ΑΕΚ είναι παντρεμένος με την πιο σέξι διαιτητή στον κόσμο

Ο Ντανιέλ Στεφάνσκι, ο οποίος ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα της Μαρσέιγ με την ΑΕΚ στη Μασσαλία, παντρεύτηκε το 2020 την εκλεκτή της καρδιάς του, Καρολίνα Μπογιάρ, στη Σαντορίνη.

Ο Πολωνός διαιτητής έχει σφυρίξει την περασμένη σεζόν το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 και τώρα θα συναντήσει την Ένωση στο κομβικό παιχνίδι στη Γαλλία. Ο Ντανιέλ Στεφάνσκι είναι από τους καλύτερους διαιτητές στη χώρα του και λατρεύει την Ελλάδα.

Ο 46χρονος διαιτητής είναι παντρεμένος με την 26χρονη επίσης διαιτητή, την Καρολίνα Μπογιάρ, η οποία το 2017 είχε ψηφιστεί από την “Sun” ως η πιο σέξι ρέφερι στον κόσμο.

Η Μπογιάρ που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια να σφυρίζει ποδοσφαιρικούς αγώνες γυναικών στην Πολωνία, στο παρελθόν έχει δουλέψει ως δημοσιογράφος, ενώ έχει τελειώσει και τη νομική σχολή στην Κρακοβία.

Λατρεύει να φωτογραφίζεται με μπικίνι, έχει 165 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και της αρέσουν τα ταξίδια. Έχει επισκεφτεί δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο όμως  λατρεύει την Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2020 μαζί με τον Στεφάνσκι αποφάσισαν να παντρευτούν στη Σαντορίνη. «Σε μια χώρα που λατρεύω και δίπλα στο ηφαίστειο» έγραφε η ίδια.

Έρχονται στην Ελλάδα για την Αθήνα ενώ έχουν ταξιδέψει και σε άλλα νησιά της Ελλάδας. Η κοπέλα είναι λάτρης της ελληνικής μυθολογίας και είχε γράψει σχετικά μετά από επίσκεψη της στον Παρθενώνα:

«Από κορίτσι αγάπησα την ελληνική μυθολογία. Πάντα με εντυπωσίαζε η Αθηνά. Επιτέλους επισκέφθηκα την αγαπημένη, όπου υπάρχει ο μαγευτικός Παρθενώνας».

Στην Αθήνα γιόρτασαν την 2η επέτειο γάμου τους.

Της αρέσει να σφυρίζει και αγώνες ανδρών και εξηγεί: «Οι γυναίκες έχουν μια φυσική γοητεία που μας επιτρέπει να διατηρούμε την ηρεμία κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ακόμη και σε μια τεταμένη κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν επιθετική συμπεριφορά αλλά προσπαθώ να επικοινωνώ με τους παίκτες στο γήπεδο και να μην τους κοιτάω με υπεροψία»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.