ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Φ.Σάντος υποστήριξε τον Κ.Κριστιάνο: «Ελεύθερος άνθρωπος δεν είναι; – Έδωσε μια προσωπική συνέντευξη»

Ο Σάντος τόνισε πως η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να αντιμετωπιστεί με ανοχή

Ο Φ.Σάντος υποστήριξε τον Κ.Κριστιάνο: «Ελεύθερος άνθρωπος δεν είναι; – Έδωσε μια προσωπική συνέντευξη»

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Πορτογαλίας ενόψει του Μουντιάλ 2022, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.

Με τη συνέντευξή του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει βάλει… φωτιά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο Σάντος δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για τον Ρονάλντο και προσπάθησε να τον υπερασπιστεί, ζητώντας ανοχή.

Οι δηλώσεις του Σάντος

«Είναι μια πραγματικά προσωπική συνέντευξη, μίλησε όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Για αυτό θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ανοχή.

Όπως είπε χθες ο Ζοάο Μάριο, έχουμε συνηθίσει σε τέσσερις με πέντε ερωτήσεις σε κάθε συνέντευξη Τύπου για τον Ρονάλντο. Είναι μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει με εμάς ή την εθνική ομάδα. Ελεύθερος άνθρωπος δεν είναι; Αποφάσισε να δώσει μία προσωπική συνέντευξη, δεν μιλάει για την εθνική ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε. Θα πρέπει να υπάρχει ανοχή, δεν βλέπω μάλιστα κάποιον μέσα στην ομάδα να σκέφτεται αυτό το θέμα ή να το σχολιάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν με ενδιαφέρει για το τι λέγεται εκτός ομάδας, ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που λέγονται εντός της ομάδας μου. Η συνέντευξή του δεν μας επηρεάζει καθόλου, οπότε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του να την δώσει. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά σας να ρωτάτε, όμως εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου στη δική μου δουλειά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.