ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Κ.Εμπαπέ «έγραψε» τον Λ.Μέσι και χαρακτήρισε κορυφαίο όλων των εποχών τον Κ.Ρονάλντο (φωτό)

Τα χρόνια πέρασαν και ακόμη και τώρα, ο Εμπαπέ δεν έχει αλλάξει άποψη

Ο Κ.Εμπαπέ «έγραψε» τον Λ.Μέσι και χαρακτήρισε κορυφαίο όλων των εποχών τον Κ.Ρονάλντο (φωτό)

Τι κι αν παίζουν μαζί στην Παρί; Ο Κιλιάν Εμπαπέ σχολίασε κάτω από το τελευταίο ποστάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και τα όσα «έγραψε» τα είπαν όλα.

Δεν το είχε κρύψει ποτέ. Όλοι γνωρίζουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το ίνδαλμα του Κιλιάν Μπαπέ, με τον Γάλλο να είχε γεμίσει το δωμάτιό του με αφίσες του CR7 στα παιδικά του χρόνια.

Τα χρόνια πέρασαν και ακόμη και τώρα, ο Εμπαπέ δεν έχει αλλάξει άποψη, θεωρώντας τον Πορτογάλο σούπερ σταρ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει υπάρξει.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Γάλλος δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή πως είναι συμπαίκτης με τον Λίο Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και απάντησε στην τελευταία δημοσίευση του Κριστιάνο στα social media, όπου ο 38χρονος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ, βάζοντας το emoji που απεικονίζει έναν τράγο (goat στα αγγλικά), για να δείξει πως ο Ρονάλντο είναι ο Greatest Of All Time (δηλαδή ο καλύτερος όλων των εποχών).

Δείτε εδώ τη δημοσίευση του Κριστιάνο και το σχόλιο του Εμπαπέ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.