ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O K.Ρονάλντο έριξε «βόμβα» στην Μ.Γιουνάιτεντ: Ζήτησε να αποχωρήσει από το «Old Trafford»

Σύμφωνα με τους Times

O K.Ρονάλντο έριξε «βόμβα» στην Μ.Γιουνάιτεντ: Ζήτησε να αποχωρήσει από το «Old Trafford»

Βόμβα μεγατόνων στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε η εφημερίδα “Times”, αφού όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το αγγλικό μέσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντφέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να τον αφήσει να φύγει εφόσον δεχτεί κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Μετά από τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που ήθελαν τον Ζόρζε Μέντες να έχει έρθει σε επαφή με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες προτείνοντας τον CR7, μεταξύ των οποίων σε Μπάγερν και Ρόμα, το απόγευμα του Σαββάτου (2/7) έρχεται ένα δημοσίευμα από την Αγγλία για να διαταράξει ακόμα περισσότερο την ηρεμία στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ.

Εκπορεύεται μάλιστα από τους “Times”, με την έγκριτη αγγλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως ο 37χρονος σούπερ σταρ ζήτησε από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να του επιτρέψει να αποχωρήσει, αν έρθει στα χέρια της κάποια οικονομική πρόταση που να την ικανοποιεί.

Ο βασικότερος λόγος που ώθησε τον CR7 να ζητήσει να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ είναι ότι θέλει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Champions League, κάτι που δεν μπορεί να έχει αν παραμείνει στο “Ολντ Τράφορντ”, με τα 24 γκολ που πέτυχε πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις να πηγαίνουν στράφι αφού δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα του να πετύχει έστω έναν από τους στόχους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πορτογάλος διεθνής θεωρεί πως έχει ακόμα τρία ή τέσσερα χρόνια αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός πως είναι 37 ετών”, υπογραμμίζει η εφημερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.