ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Ρονάλντο φόρεσε μέχρι και κελεμπία για να «βγάλει» τα λεφτά του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο ντύνεται... Σαουδάραβας

Ο Κ.Ρονάλντο φόρεσε μέχρι και κελεμπία για να «βγάλει» τα λεφτά του

Η Αλ Νασρ έντυσε τον Πορτογάλο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και ολόκληρη την ομάδα, με την παραδοσιακή ενδυμασία της Σαουδικής Αραβίας με σκοπό να τιμήσει την εθνική ημέρα της χώρας, η οποία γιορτάζεται στις 23/9 κάθε έτους σε ανάμνηση της ένωσης των εθνών Νατζντ και Χετζάζ το 1932.

Οι διεθνείς αστέρες της Αλ Νασρ-ανάμεσά τους Μανέ, Ταλίσκα και Οτάβιο- και οι ντόπιοι παίκτες φόρεσαν τον τυπικό λευκό χιτώνα μέχρι τον αστράγαλο, καθώς επίσης τις συνηθισμένες μαντίλες και έφεραν μια σπαθιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο ντύνεται… Σαουδάραβας αφού το είχε κάνει και στις 22/2 στην επέτειο ίδρυσης του κράτους της Σαουδικής Αραβίας.

Είναι και αυτό μέσα στις υποχρεώσεις του Ρονάλντο από την στιγμή που υπέγραψε στην Αλ Νασρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.