ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Ρονάλντο έβαλε τα γέλια με την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» από τον Λ.Μέσι

Ο Αργεντινός έγινε ο μοναδικός με 8 τρόπαια

Ο Κ.Ρονάλντο έβαλε τα γέλια με την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» από τον Λ.Μέσι

Για όγδοη φορά κατέκτησε το τρόπαιο της «Χρυσής Μπάλας» ο Αργεντίνος, Λ.Μέσι κι έγραψε άλλη μια ακόμα σπουδαία σελίδα στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Στην λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Théâtre du Châtelet», ο «Pulga» απέδειξε ότι είναι ο «Μίδας» του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Μέσι κατάφερε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα στην πρώτη του χρονιά που βρίσκεται εκτός Ευρώπης. Μάλιστα, την ανακοίνωση του νικητή έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είναι εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αργεντινός έγινε ο μοναδικός με 8 τρόπαια, τέσσερα εκ των οποίων τα έχει κατακτήσει έχοντας ως αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ακολουθεί με 5.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral η αντίδρασή του σε βίντεο δημοσιογράφου που κατακρίνει την επιλογή να δοθεί η φετινή Χρυσή Μπάλα στον Λιονέλ Μέσι.

«Γεια σας φίλοι. Αυτό που ξέραμε, συνέβη. Θα έδιναν άλλη μια Χρυσή Μπάλα στον Μέσι. Πήγε να αποσυρθεί στο Μαϊάμι, αλλά φαινόταν ήδη σαν να έχει αποσυρθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ναι, ωραία, αλλά με έξι πέναλτι υπέρ τους.

Το Μουντιάλ ήταν πριν από 10 μήνες, είμαστε στον Νοέμβριο. Ο Μέσι έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες, αλλά θα έπρεπε να έχει πέντε, έχει τη Χρυσή Μπάλα του Ινιέστα, του Τσάβι και του Λεβαντόβσκι που κέρδισε έξι τρόπαια σε μια σεζόν κι ο Χάαλαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ όλων φέτος» είπε ο δημοσιογράφος της AS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε κάτω από αυτό το βίντεο με τέσσερα emoji που γελάνε, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά αν συμφωνεί ή όχι με την απόψη του Τόμας Ρονσέρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.