Ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε το τελευταίο του γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Αποθεώθηκε και αποχώρησε συγκινημένος (βίντεο)

Σε 647 παιχνίδια σκόραρε 354 γκολ και μέτρησε 165 ασίστ

Ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε το τελευταίο του γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης – Αποθεώθηκε και αποχώρησε συγκινημένος (βίντεο)

Τέλος εποχής… Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης! Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο «Μπερναμπέου» στην αναμέτρηση απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο αφού οι πάντες ήξεραν πως δεν επρόκειτο απλά για ένα παιχνίδι, αλλά για το «αντίο» του Γάλλου στράικερ.

Άλλωστε, ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα πως ο 35χρονος θα αποχωρήσει τους Μερένγκες μετά από 14 χρόνια. Χρόνια στα οποία έγραψε τη δική του μοναδική ιστορία σε έναν από τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Σε 647 παιχνίδια σκόραρε 354 γκολ και μέτρησε 165 ασίστ. Πανηγύρισε περισσότερους τίτλους (25) από οποιονδήποτε άλλον Madridista – πλην του Μαρσέλο – αλλά και μια χρυσή μπάλα.

Τα κατορθώματά του με τους Μπλάνκος μιλούν από μόνα τους και ίσως μετά από όλα αυτά η λέξη «θρύλος» να μην είναι αρκετή για να τον περιγράψει. Και το «αντίο» του υπήρξε αντίστοιχα όμορφο με όλες τις μοναδικές στιγμές που χάρισε στη Ρεάλ.

Ο Μπενζεμά μπόρεσε να αποχαιρετήσει με γκολ τη Μαδρίτη, αφού στο 72ο λεπτό του ματς κόντρα στους Βάσκους σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή και γνώρισε καθολική αποθέωση από ένα «Μπερναμπέου» που δεν σταμάτησε να χειροκροτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.