ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Καρίμ Μπενζεμά βάζει «στοπ» στα σενάρια αποχώρησης από τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα»

«Ονειρευόμουν να παίξω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου»

Ο Καρίμ Μπενζεμά βάζει «στοπ» στα σενάρια αποχώρησης από τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα»

Ο Καρίμ Μπενζεμά όχι μόνο δεν ανακοίνωσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά θέλησε να βάλει στοπ στα σενάρια, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη βράβευσή του από τη Marca, ο Μπενζεμά αναμενόταν να μιλήσει για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο ίδιος διέψευσε -προς το παρόν- της φήμες για μετεγγραφή και δήλωσε πιστός στη “Βασίλισσα”.

https://twitter.com/AdriRM33/status/1664314359441416194

Οι δηλώσεις του Μπενζεμά

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ονειρευόμουν να παίξω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου. Όταν υπέγραψα σε αυτόν τον σύλλογο, ήμουν παιδί, 21 ετών. Σκεφτόμουν να απολαύσω και να κερδίσω τρόπαια και στο τέλος, βλέπω ότι έχω κερδίσει πολλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Νομίζω ότι η μέρα που ήρθε στο σπίτι μου ο Φλορεντίνο για να υπογράψω είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Τον ρώτησα αν ήταν αυτός που είχε πάρει τον Ζιντάν ή τον Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα είδωλά μου.

To πρώτο μου γκολ με τη Ρεάλ είναι το αγαπημένο μου. Αγαπημένη μου αντίπαλος είναι η Μπαρτσελόνα. Το πρότυπο μου είναι ο Ρονάλντο Ναζάριο, αλλά δεν μπορώ να τον αντιγράψω. Αν θα μείνω στη Ρεάλ; Για τώρα είμαι εδώ και έχουμε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για το μέλλον μου, το ίντερνετ μιλάει. Αλλά το ίντερνετ δεν είναι η πραγματικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.