ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Λορέντζο Ινσίνιε «χτύπησε» τατουάζ τον αείμνηστο Ντιέγκο Μαραντόνα και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό (φωτο)

Ιδιαίτερη σύνδεση λόγω της Νάπολι είχαν οι δυο τους

Ο Λορέντζο Ινσίνιε «χτύπησε» τατουάζ τον αείμνηστο Ντιέγκο Μαραντόνα και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό (φωτο)

Ο Λορέντσο Ινσίνιε είχε μια εξαιρετική σχέση με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ενώ η σύνδεσή τους είναι μεγάλη λόγω της τεράστιας προσφοράς αμφότερων στη Νάπολι.

Ο Ιταλός επιθετικός που αποχωρεί από τους «παρτενοπέι» και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, χτύπησε ένα φοβερό τατουάζ στο αριστερό του πόδι για τον σπουδαίο «Ντιεγκίτο».

Πρόκειται για τη φιγούρα του Μαραντόνα την ώρα που πανηγυρίζει ένα γκολ που έχει πετύχει, με τον Ινσίνιε να το… παρουσιάζει σε Live μετάδοση σε αργεντίνικο δίκτυο κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελευταίας προπόνησης πριν το «Finalissima» στο Γουέμπλεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.