ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ντι Μαρία έριξε μπουνιά σε αντίπαλο παίκτη χωρίς να πάρει καν κίτρινη κάρτα (βίντεο)

Η Μπενφίκα ήταν στο -1 από τη συμπολίτισσά της και ήθελε τη νίκη για να την προσπεράσει και να πατήσει στην κορυφή

Ο Ντι Μαρία έριξε μπουνιά σε αντίπαλο παίκτη χωρίς να πάρει καν κίτρινη κάρτα (βίντεο)

Η Μπενφίκα ηττήθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μπορεί να χάσει και το πρωτάθλημα.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε εκτός φάσης τον Πέδρο Γκονκάλβες, χωρίς όμως να δει ούτε καν κίτρινη κάρτα.

Η Μπενφίκα ήταν στο -1 από τη συμπολίτισσά της και ήθελε τη νίκη για να την προσπεράσει και να πατήσει στην κορυφή, τελικά όμως ηττήθηκε με 2-1 έπειτα από γκολ στο 91ο λεπτό και έμεινε στη 2η και στο -4, με τη Σπόρτινγκ μάλιστα να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τα πράγματα, με λίγα λόγια, είναι πολύ δύσκολα για τους «αετούς» και δύσκολο θα είναι να εξηγήσει και ο διαιτητής αλλά και αυτοί που ήταν στο VAR γιατί δεν τιμωρήθηκε ο Ντι Μαρία, ούτε καν με κίτρινη κάρτα έστω, για το χτύπημά του εκτός φάσης στον Πέδρο Γκονκάλβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χτύπημα που έπιασαν οι κάμερες, με τον ρέφερι και τους συναδέλφους του στο VAR όμως να το αφήνουν να περάσει έτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.