ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Όλεγκ Νταντσένκο: Στην εντατική ο παίκτης της ΑΕΚ – Υπέστη ανακοπή στην προπόνηση της Ζόρια

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με την υγεία του

Όλεγκ Νταντσένκο: Στην εντατική ο παίκτης  της ΑΕΚ – Υπέστη ανακοπή στην προπόνηση της Ζόρια

Ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου με τη Ζόρια, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Τουρκία για προετοιμασία, όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα ο 28χρονος Ουκρανός μπακ, που αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ, σώθηκε χάρη στην επέμβαση Αυστριακών γιατρών που τον έσωσαν με απινιδωτή. Μάλιστα η καρδιά του σταμάτησε τρεις φορές.

Αυτή τη στιγμή ο Νταντσένκο νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με την υγεία του, ενώ η Ζόρια δεν έχει σχολιάσει κάτι για την κατάστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.