ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Europa League

Οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν απόψε άλλη μία υπέρβαση, «γκρεμίζοντας» δύο αρνητικές παραδόσεις

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Europa League

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά απόψε (19:45, Cosmotesports 3HD) την ευρωπαϊκή «αποστολή» του στον 6ο όμιλο του Europa League, φιλοξενώντας τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Απέναντι στην κάτοχο του Europa League του 2021 και την ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά του Champions League του 2022, οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν απόψε άλλη μία υπέρβαση, «γκρεμίζοντας» δύο αρνητικές παραδόσεις.

Αυτή που θέλει τις ισπανικές ομάδες να έχουν «4 στις 4» νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Europa League, αλλά και το αρνητικό σερί 13 αγώνων σε ομίλους του Europa League χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες και 10 ήττες από τον Νοέμβριο του 2012 κι έπειτα).

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον προ πέντε ημερών αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μία δεδομένη τροποποίηση στο βασικό σχήμα αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Χουάνκαρ, ο οποίος αποβλήθηκε στη ρεβάνς της 29ης Αυγούστου με την Μπράγκα.

Από εκεί και πέρα προβάδισμα για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας έχουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Βιλένα, Παλάσιος, Μπερνάρ, Μαντσίνι και Ιωαννίδης, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Τσέριν, Σπόραρ.

Στην αποστολή επέστρεψε έπειτα από τρεις εβδομάδες και ο Τιν Γεντβάι που ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του, ενώ θα απουσιάσει ο Γιώργος Βαγιαννίδης που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής του μετά τη θλάση που υπέστη στις 3 Σεπτεμβρίου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βιγιαρεάλ

Αναλυτικά, την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, συγκροτούν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 44χρονος Άγγλος Κρεγκ Πόουσον, ενώ βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Σάιμον Μπένετ, Λι Μπετς και 4ος διαιτητής ο Τζον Μπρουκς. Στο VAR ορίστηκε ο Άγγλος Ντάρεν Ίνγκλαντ και AVAR ο Πίτερ Μπανκς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ελβετός Αντρέας Σλούχτερ και UEFA Delegate ο Λευκορώσος Σεργκέι Ίλιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.