ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O ΠΑΟΚ «σφραγίζει» σήμερα την πρόκριση επί της Χαρτς για τους ομίλους της Conference League

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του αυτή τη φορά θα θέλουν να αξιοποιήσουν με περισσότερα γκολ τις ευκαιρίες τους

O ΠΑΟΚ «σφραγίζει» σήμερα την πρόκριση επί της Χαρτς για τους ομίλους της Conference League

Το βράδυ της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ (20.30, NS PRIME) ετοιμάζεται να «σφραγίσει» την παρουσία του στη φάση των ομίλων του θεσμού του Conference League.

Έχοντας αγωνιστική… προίκα το 1-2 στη Σκωτία με τη Χαρτς και την εν γένει ανωτερότητά του θέλει να τελειώσει την υπόθεση – πρόκριση μπροστά στον κόσμο του και το γήπεδο της Τούμπας.

Ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ – που περιμένει από την ομάδα του την ίδια εικόνα με αυτή με τον αγώνα της Σκωτίας αλλά και το ίδιο μαχητικό πνεύμα – μιλώντας για τον επαναληπτικό με τη Χαρτς από την πρώτη στιγμή είχε διευκρινίσει πως «πάντα ανησυχώ για το επόμενο παιχνίδι. Ανησυχώ για το πνεύμα των παικτών μας και πως θα είναι εκείνη τη στιγμή. Ανησυχώ γιατί ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος σε κάθε κατάσταση. Δεν ανησυχώ για τους φιλάθλους μας και η συμπεριφορά τους.

Θα μας δώσουν ενθουσιασμό και κίνητρο για να διεκδικήσουμε σε απόλυτο βαθμό με επιθετικότητα για την πρόκριση. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα για το δεύτερο παιχνίδι».

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του αυτή τη φορά θα θέλουν να αξιοποιήσουν με περισσότερα γκολ τις ευκαιρίες τους. Για τον ΠΑΟΚ πάντως υπάρχει και μία ακόμα παράμετρος. Επίσης πολύ σημαντική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O κίνδυνος τιμωρίας του γηπέδου της Τούμπας δεν έχει εκλείψει. Έτσι από την «Ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γίνεται ξεκάθαρη έκκληση προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ «να επαναληφθεί η ατμόσφαιρα της ρεβάνς με τη Χάιντουκ» και έτσι να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Και αυτό διότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα υπάρξει κίνδυνος για ποινή κεκλεισμένων των Θυρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.