ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο προπονητής της εθνικής Αλγερίας άρπαξε παίχτη του από τον γιακά επειδή δεν τον χαιρέτισε (βίντεο)

Η ένταση μεταξύ των δύο δεν κράτησε για πολύ

Ο προπονητής της εθνικής Αλγερίας άρπαξε παίχτη του από τον γιακά επειδή δεν τον χαιρέτισε (βίντεο)

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ Αιγύπτου και Αλγερίας.

Ο χθεσινός αγώνας της Αιγύπτου με την Αλγερία (1-1, 16/10) ήταν φιλικός και οι δύο ομάδες σε χαλαρό κλίμα θα έκαναν δοκιμές και οι προπονητές θα έβγαζαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Ωστόσο, για τον προπονητή των «αλεπούδων», Τζαμέλ Μπελμαντί, τα πράγματα ξέφυγαν. Κι έτσι «αρπάχτηκε» με τον παίκτη της ομάδας του Σαΐντ Μπενραχμά.

Όλα άρχισαν στο 63ο λεπτό. Η Αίγυπτος, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26′ λόγω αποβολής του Χάνι, μόλις είχε καταφέρει να προηγηθεί χάρις στο γκολ του Χαμντί Φατί στο 62′. Ο Μπελμαντί έδωσε σήμα να γίνει αλλαγή και να βγει ο Μπενραχμά από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του να πάρει ο Χουσέμ Αουάρ.

Ο άσος της Γουέστ Χαμ δεν το πήρε καλά. Εκνευρίστηκε και βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή του. Κι αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Τζαμέλ Μπελμαντί.

Άρπαξε τον Μπενραχμά από το γιακά και του ζήτησε τον λόγο που δεν τον χαιρέτισε όταν έγινε η αλλαγή κι εκείνος κατευθυνόταν προς τον πάγκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση ανάμεσα στον Τζαμέλ Μπελμαντί και τον Σαΐντ Μπενραχμά δεν κράτησε για πολύ. Ο Μπενραχμά δεν αντέδρασε και μάλλον ξαφνιάστηκε με τη συμπεριφορά του προπονητή του, ενώ στη συνέχεια όταν έκατσε στον πάγκο παρενέβησαν και οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.