ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τους Βρετανούς

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα ως ελεύθερος

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τους Βρετανούς

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η Dailymail σε σημερινό αποκλειστικό δημοσίευμα. Οι Βρετανοί κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Φιρμίνο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι με την Λίβερπουλ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα ως ελεύθερος και έτσι να βάλει τέλος σε μία θητεία οκτώ ετών στην αγγλική ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιθυμία του Φιρμίνο ήταν να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, ενημερώνοντας, μάλιστα, τον Κλοπ ότι δεν πρόκειται να ανανέωνε το συμβόλαιο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.