ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ο Τ.Ινφαντίνο «παίζει» χωρίς αντίπαλο για την επανεκλογή του στην προεδρία της FIFA

Ο Ινφαντίνο θα διατελέσει πρόεδρος της FIFA και σε τρίτο σερί Μουντιάλ

Ο Τ.Ινφαντίνο «παίζει» χωρίς αντίπαλο για την επανεκλογή του στην προεδρία της FIFA

Παρά το γενικότερο κλίμα δυσανασχέτησης που υπάρχει τελευταία γύρω από το πρόσωπό του μετά την αυστηρή επιστολή προς τις 32 Ομοσπονδίες να εστιάσουν αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο στο Μουντιάλ, ο Τζάνι Ινφανίνο ετοιμάζεται για μια νέα τετραετή θητεία ως πρόεδρος της FIFA.

Σύμφωνα άλλωστε με τους «Times», η προθεσμία που είχε τεθεί για όσους ήθελαν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για την προεδρία παρήλθε και τυπικά, με τις εξελίξεις γύρω από τον «θρόνο» της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας να οδηγούν πλέον σε μονόδρομο!

Κάπως έτσι ο Ινφαντίνο θα διατελέσει πρόεδρος της FIFA και σε τρίτο σερί Μουντιάλ, καθώς θα διατηρεί ακόμα τα σκήπτρα του ποδοσφαίρου και το 2026 όταν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός θα μεταφερθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην Γ.Γ της UEFA ανέλαβε τα ηνία της FIFA πίσω στον Φεβρουάριο του 2016 και υπό την ηγεσία του διοργανώθηκαν τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, όσο και εκείνο του 2022 στο Κατάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.