ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε με τους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ για την παραμονή στην Premier League

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και του αγγλικού συλλόγου αγκάλιασε τους παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε με τους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ για την παραμονή στην Premier League

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε τον στόχο της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην Premier League στην πρώτη σεζόν της επιστροφής της. Αυτός ο στόχος επετεύχθη από την περασμένη αγωνιστική, με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας να είναι αδιάφορο μαθηματικά και να τελειώνει με σκορ 1-1.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν στο γήπεδο και στο φινάλε του αγώνα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο παρέα με τον Κούλη Δουρέκα και τους συνεργάτες του.

Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ αγκάλιασε τους παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, τραγουδώντας παρέα τους και με τους οπαδούς για το… γλυκό φινάλε που είχε η φετινή σεζόν για τη Νότιγχαμ.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.