ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολλανδία: «Έφυγε» από τη ζωή ο 75χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ρουντ Χέιλς

Είχε φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας, με την οποία είχε πετύχει 11 γκολ σε 20 αγώνες

Ολλανδία: «Έφυγε» από τη ζωή ο 75χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ρουντ Χέιλς

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 75 ετών ο Ολλανδός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ρουντ Χέιλς πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σκορπώντας σε θλίψη το ποδόσφαιρο της χώρας.

Ο Ρουντ Χέιλς είχε μια σπουδαία καριέρα έχοντας σκοράρει 344 τέρματα σε 513 συμμετοχές, αποτελώντας ένα από τους κορυφαίους επιθετικούς της χώρας το διάστημα που έπαιξε ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1964, «κρεμνώντας» τα παπούτσια του το 1984, έχοντας αγωνιστεί σε Τέλστερ, Φέγενορντ, Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Κλαμπ Μπριζ, Άγιαξ, Άντερλεχτ, Σπάρτα Ρότερνταμ, Αϊντχόφεν και Μπρέντα.

Μάλιστα φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας, με την οποία πέτυχε 11 γκολ σε 20 αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την διάρκεια της καριέρας του ο Ρουντ Χέιλς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie πέντε φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.