Ολλανδία: Παίκτης του Άγιαξ επιτέθηκε με γροθιές σε οπαδό της Τβέντε (βίντεο)

Άσχημο φινάλε στη σεζόν και για τον Στίβεν Μπέργκχαους

Ολλανδία: Παίκτης του Άγιαξ επιτέθηκε με γροθιές σε οπαδό της Τβέντε (βίντεο)

Ο Άγιαξ ηττήθηκε με 3-1 από την Τβέντε εκτός έδρας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Eredivisie, θέμα συζήτησης όμως δεν έγινε το τελικό αποτέλεσμα, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του Άμστερνταμ δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά η γροθιά του Στίβεν Μπέργκχαους σε οπαδό της αντιπάλου.

Ο παίκτης του Άγιαξ ετοιμαζόταν να ανέβει στο πούλμαν της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, με κάποιους οπαδούς της Τβέντε να βρίσκονται στον χώρο, είτε για αυτόγραφα και φωτογραφίες είτε για να πουν… διάφορα στους παίκτες.

Το τι ακριβώς συνέβη, τι ακριβώς ειπώθηκε τελικά, δεν το ξέρει κανείς, αλλά αυτό που ξέρουν όλοι, αφού κυκλοφορεί σχετικό βίντεο, είναι ότι ο Μπέργκχαους ξέφυγε και δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου επαγγελματικά, αφού γρονθοκόπησε οπαδό της Τβέντε και αμέσως μετά ανέβηκε έξαλλους στο πούλμαν.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.