ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«OPAP Arena»: Στο γήπεδο της ΑΕΚ ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αναμένεται να δώσει το «ΟΚ» μετά τον έλεγχο των εγκαταστάσεων

«OPAP Arena»: Στο γήπεδο της ΑΕΚ ο τελικός του UEFA Europa Conference League 2024

Στις 16 Αυγούστου η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, και η κυπελλούχος Ευρώπης, Σεβίλλη, θα έρθουν στην Αθήνα για το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, με την Ελλάδα να είναι έτοιμη να «χρίσει» ακόμη μία κάτοχο τροπαίου υπό την αιγίδα της UEFA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεόχτιστη «OPAP Arena» θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον ερχόμενο τελικό του Europa Conference League, με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αναμένεται να δώσει το «ΟΚ» μετά από έλεγχο που θα κάνει στις εγκαταστάσεις κατά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ αλλά και αυτά της εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2024.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.