ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Όταν η Louis Vuitton είχε «ενώσει» Πελέ και Ν.Μαραντόνα με γκεστ τον Ζ.Ζιντάν (βίντεο)

Η εταιρεία είχε επιχειρήσει να ενώσει τρεις «θρύλους» από διαφορετικές εποχές του ποδοσφαίρου

Όταν η Louis Vuitton είχε «ενώσει» Πελέ και Ν.Μαραντόνα με γκεστ τον Ζ.Ζιντάν (βίντεο)

Μπορεί η αφίσα της Louis Vuitton με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να έκανε αίσθηση φέτος, αλλά το 2010 είχε γυρίσει μία ιστορική διαφήμιση με τον «Βασιλιά» Πελέ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, τον Μαραντόνα και τον Ζιντάν.

Η εταιρεία είχε επιχειρήσει να ενώσει τρεις θρύλους από διαφορετικές εποχές του ποδοσφαίρου, με τους Πελέ και Μαραντόνα μέχρι και λίγα χρόνια πριν, να ανταλλάσσουν «μαχαίρια» σχετικά με το ποιος είναι ο… GOAT του ποδοσφαίρου.

Το άτυπο debate πάντα περιελάμβανε μόνο αυτούς τους δύο, αλλά το 2010 ήρθε η Louis Vuitton να τους ενώσει και μαζί με τον Ζιντάν να γυρίσει μία ιστορική διαφήμιση πριν το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, που είχε προκαλέσει πάταγο.

Δείτε την διαφήμιση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.