Απόφοιτος του «τίποτα» στην κυβέρνηση του «μηδέν»...

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Βίντεο από τη στιγμή που τραυματίζεται στο πόδι ο Τζαμάλ Μουσιάλα

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για πρόβλημα στο γόνατο

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Βίντεο από τη στιγμή που τραυματίζεται στο πόδι ο Τζαμάλ Μουσιάλα

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ο Τζαμάλ Μουσιάλα τραυματίζεται σοβαρά στο πόδι το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τζαμάλ Μουσιάλα διεκδίκησε μία κάθετη μπαλιά, με τον Πάτσο της Παρί Σεν Ζερμέν να προσπαθεί να καλύψει την πορεία της μπάλας, ενώ στη φάση έπεσε και ο Τζίτζι Ντοναρούμα για να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ωστόσο, ο τρόπος που έπεσε ο Ιταλός τερματοφύλακας με την τοποθέτηση που είχε ο Γερμανός άσος προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του άσου της Μπάγερν Μονάχου, στον αριστερό του αστράγαλο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για πρόβλημα στο γόνατο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.