ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Παίκτης κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Μπόρνμουθ – Λούτον (βίντεο) (upd)

Διακόπηκε ο αγώνας

Παίκτης κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Μπόρνμουθ – Λούτον (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 18:57) Στο 57ο λεπτό του αγώνα Μπόρνμουθ – Λούτον, ξαφνικά ο παίκτης Τομ Λόκιερ, έπεσε στο έδαφος με τους πάντες να «παγώνουν».

Οι παίκτες έκαναν νόημα προς τους γιατρούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους πάντες να περιμένουν να δουν κάποια αντίδραση του Ουαλού αμυντικού της Λούτον ώστε να καταλάβουν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Τελικά, ένα 10λεπτο μετά οι δύο ομάδες, έπειτα από υπόδειξη του διαιτητή, έφυγαν για τα αποδυτήρια, με τους πάντες να εύχονται να πάνε όλα καλά με τον Λόκιερ, ο οποίος είχε καταρρεύσει και τον περασμένο Μάιο στον τελικό των play off ανόδου στην Premier League και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σε ανακοπή καρδίας οφείλεται η κατάρρευση του Τομ Λόκιερ την ώρα του αγώνα της Premier League ανάμεσα στη Λούτον και στη Μπόρνμουθ. 

Η ανακοίνωση της Λούτον:

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε τις αισθήσεις του την στιγμή που τον πήραν με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά τιμ και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή σας και τα μηνύματά σας για τον Τομ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.