Πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και όταν επέστρεψε αγωνιζόταν με προστατευτική μάσκα

Ο Βίκτορ Οσιμέν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό προ μηνών. Ήταν ο Νοέμβριος του 2021 όταν συγκρούστηκε με τον Μίλαν Σκρίνιαρ, αποχωρώντας από το γήπεδο και κατευθύνθηκε απευθείας στο νοσοκομείο.

Πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και συνολικά ένας σοβαρός τραυματισμός για τον Νιγηριανό φορ που μερικούς μήνες μετά επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και μέχρι σήμερα φοράει προστατευτική μάσκα.

Τα όσα πέρασε εκείνο το διάστημα διηγήθηκε ο Οσιμέν, λέγοντας πως ένιωθε ότι θα πεθάνει, ότι δεν μπορούσε να φάει και να κοιμηθεί αλλά είναι ένα… λιοντάρι και κατάφερε να επιστρέψει.

«Αυτός ο τραυματισμός που είχα απέναντι στην Ίντερ έμοιαζε με τραυματισμό που οδηγεί στον… θάνατο. Ένιωθα ότι πεθαίνω. Είμαι ο μόνος που το ένιωσα και μπορώ να μιλήσω για το πώς ένιωσα επειδή ήταν το πρόσωπο και το σώμα μου. Αλλά για να μπορέσω να σηκωθώ όρθιος χωρίς να χρησιμοποιήσω το φορείο, να βγω από το γήπεδο μόνος μου, τότε ήξερα ότι ήταν κάτι που μπορούσα να χειριστώ.

Καθώς έφτασα στο νοσοκομείο, είπα στον γιατρό μου ότι θα μείνω εκτός για δύο εβδομάδες το πολύ. Όταν βγήκε η τομογραφία, είδα πως έσπασα πολλά οστά, τα οποία έπρεπε να αφαιρέσουν και να τα διορθώσουν. Έχω περίπου 18 βίδες κάτω από το σαγόνι μου. Πέρασα πολλά. Πολλές άγρυπνες νύχτες. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να φάω με τον πόνο. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαι λιοντάρι και ξέρω το είδος της νοοτροπίας που έχω. Στο μυαλό μου, είχα ήδη προγραμματίσει την επιστροφή μου μετά το χειρουργείο», ανέφερε ο φορ της Νάπολι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Οσιμέν κατά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε του τοποθετήθηκαν 18 βίδες στο σαγόνι, αλλά και 6 πλάκες.