ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ ενημέρωσε πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα

Οι φήμες τον θέλουν να... ψάχνεται για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ ενημέρωσε πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα

Ολοένα και αυξάνονται τα ανοιχτά «μέτωπα» για την Παρί Σεν Ζερμέν. Όσο οι εξελίξεις γύρω από το σίριαλ του Κιλιάν Μπαπέ τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, οι πρωταθλητές Γαλλίας βρίσκονται αντιμέτωποι με ακόμα ένα πρόβλημα, το οποίο ακούει στο όνομα του Νεϊμάρ.

Οι φήμες ούτως ή άλλως τον ήθελαν να… ψάχνεται για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο, σύμφωνα με τη γαλλική Equipe, ο Βραζιλιάνος πλέον το πήγε ένα βήμα παραπέρα.


Για την ακρίβεια ο Νεϊμάρ ενημέρωσε επίσημα τη διοίκηση του συλλόγου πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι! Σύμφωνα πάλι με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προτεραιότητά του είναι να γίνει ξανά κάτοικος Βαρκελώνης.

Ο Νεϊμάρ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μεγάλο μέρος την περυσινή σεζόν και έδωσε το «παρών» στο τελευταίο φιλικό της Παρί, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2025.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος είχε προσγειωθεί στο Παρίσι το 2017 έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που εξακολουθεί να είναι ρεκόρ μέχρι και σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.