ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παρίσι: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Παρί και της Νιουκάστλ (βίντεο)

Η αστυνομία άργησε να παρέμβει ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν τραυματισμοί και συλλήψεις

Παρίσι: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς της Παρί και της Νιουκάστλ (βίντεο)

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νιουκάστλ έκαναν την νύχτα-μέρα στο Παρίσι χθες βράδυ, με το ξύλο που ακολούθησε ανάμεσά τους σε μπαρ της Γαλλικής πρωτεύουσας να είναι αδιανόητο.

Η Παρί υποδέχεται τη Νιουκάστλ και για ακόμη μία φορά μετά τα επεισόδια στα οποία είχαν εμπλακεί οι οπαδοί της στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μίλαν στην Ιταλία, οι οπαδοί της μπλέκουν σε περιστατικά ωμής οπαδικής βίας.

Όπως αναφέρουν αγγλικά και γαλλικά μέσα, μαυροφορεμένοι ultras της Παρί, έκαναν επιδρομή σε μπαρ του Παρισιού που βρίσκονταν οπαδοί του αγγλικού συλλόγου, με την κατάσταση να μην αργεί να πάρει άσχημη τροπή, με τους Άγγλους να… αμπαρώνονται μέσα στο μπαρ και τους Γάλλους να τους πετάνε κυριολεκτικά οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους.

Η αστυνομία άργησε να παρέμβει ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν τραυματισμοί και συλλήψεις.

Όλα αυτά πριν από ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες (28/11, 22:00), που μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο από τα επεισόδια: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.