ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πελέ για τον τελικό του Μουντιάλ 2022: «Σίγουρα ο Μαραντόνα χαμογελάει τώρα»

Η ανάρτησή του

Πελέ για τον τελικό του Μουντιάλ 2022: «Σίγουρα ο Μαραντόνα χαμογελάει τώρα»

Από το νοσοκομείο παρακολούθησε ο θρυλικός Πελέ, τον τελικό του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, στέλνοντας ένα ανατριχιαστικό μήνυμα με αναφορά στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο θρυλικός Πελέ έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Αργεντινή για την κατάκτηση του τρίτου Μουντιάλ της ιστορίας της, έπλεξε το εγκώμιο του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ τόνισε ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα τώρα θα γελάει από εκεί ψηλά.

H ανατριχιαστική ανάρτηση του Πελέ:

«Σήμερα, το ποδόσφαιρο είπε ξανά την ιστορία του, όπως πάντα, με συναρπαστικό τρόπο. Ο Μέσι κατέκτησε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως του άξιζε βάσει της πορείας του. Ο καλός μου φίλος, Εμπαπέ, σκόραρε τέσσερα γκολ σε τελικό. Είναι δώρο να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα, για το μέλλον του αθλήματος.

Και δεν θα μπορούσα να μην συγχαρώ το Μαρόκο για την απίστευτη πορεία του. Είναι υπέροχο να βλέπεις την Αφρική να λάμπει. Συγχαρητήρια Αργεντινή! Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.