ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πελέ: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του την στιγμή που ακουμπά το φέρετρο του πατέρα του (φώτο)

«Φτάσαμε σπίτι...», έγραψε ο Έντσον Νασιμέντο

Πελέ: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του την στιγμή που ακουμπά το φέρετρο του πατέρα του (φώτο)

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Πελέ με τους Βραζιλιάνους να λένε το τελευταίο αντίο στον «βασιλιά» τους.

Το φέρετρο του Πελέ έχει μεταφερθεί από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο κέντρο του σταδίου Vila Belmiro, την έδρα της Σάντος, το οποίο έχει χωρητικότητα 16.000 ατόμων.

Τοποθετήθηκε στο κέντρο του γηπέδου και ο χώρος θα ανοίξει για το κοινό ακριβώς στις 10 το πρωί (15:00 ώρα Ελλάδας). Το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει έως τις 10 το πρωί της Τρίτης.

Δίπλα στο φέρετρο του Βραζιλιάνου θρύλου βρέθηκε και ο γιος του ο οποίος και δημοσίευσε σε μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές. «Φτάσαμε σπίτι», έγραψε ο Έντσον Νασιμέντο την ώρα που απλώνει το χέρι του στο φέρετρο του πατέρα του.

Η προσέλευση του κοινού για το λαϊκό προσκύνημα στο στάδιο θα γίνεται στις θύρες 2 και 3 και η έξοδος θα γίνεται από τις θύρες 7 και 8.

Οι επίσημοι θα εισέλθουν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Πελέ από τη θύρα 10. Μετά το λαϊκό προσκύνημα, θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στους δρόμους του Σάντος.

Περίπου μια ώρα πριν το λαϊκό προσκύνημα έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές έξω από την έδρα της Σάντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ταφή του Πελέ θα γίνει στο κοιμητήριο «Memorial Necrópole Ecumênica» του Σάο Πάολο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο ίδιος ο Πελέ είχε επιλέξει να είναι εκεί η τελευταία του κατοικία, έτσι ώστε να είναι απέναντι από το «Estadio Urbano Caldeira», εκεί όπου πέτυχε μερικά από τα πιο σπουδαία επιτεύγματά του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.