ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε αναβολή του αγώνα με την Βιγιαρεάλ

Έκανε επίσημο αίτημα στην UEFA

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε αναβολή του αγώνα με την Βιγιαρεάλ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου η Μακάμπι Χάιφα πρόκειται να αγωνιστεί εναντίον της Βιγιαρεάλ, το βράδυ της Πέμπτης (19/10) στις 22:00 στο «Estadio de la Cerámica» της ισπανικής πόλης.

Ωστόσο, ο σύλλογος του Ισραήλ κατέθεσε επίσημο αίτημα στην UEFA για την αναβολή της αναμέτρησης, ελέω του πολέμου στην χώρα, μια και τη δεδομένη στιγμή ο αθλητισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Μακάμπι Χάιφα υποστηρίζει: «Σε μία εποχή που ολόκληρη η χώρα θρηνεί και κινητοποιείται για την προστασία του κράτους του Ισραήλ από τους εχθρούς είναι, είναι σαφώς σε όποιον γνωρίζει, πως ο αθλητισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Ελπίζουμε ότι η UEFA θα εξετάσει το αίτημα και θα αναβάλει τον επερχόμενο αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία… Είναι δύσκολο ως αδύνατο να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο ενώ θρηνούμε νεκρούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία καλείται να πάρει άμεσα απόφαση για το παιχνίδι της Μακάμπι Χάιφα με την Βιγιαρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.