ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Premier League: Aπειλεί ακόμη και με ποινές φυλάκισης όσους εισβάλλουν στα γήπεδα

Η FA, η Premier League και η EFL εισάγουν από κοινού νέα μέτρα και αυστηρότερες κυρώσεις

Premier League: Aπειλεί ακόμη και με ποινές φυλάκισης όσους εισβάλλουν στα γήπεδα

Η εισβολή οπαδών στα γήπεδα ήταν αρκετά έντονη τον τελευταίο καιρό και στην Premier League, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το γεγονός έχει θορυβήσει τις αρχές του αγγλικού ποδοσφαίρου και έτσι με κοινή τους ανακοίνωση κάνουν λόγο ακόμη και για ποινές φυλάκισης, σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: “Η FA, η Premier League και η EFL εισάγουν από κοινού νέα μέτρα και αυστηρότερες κυρώσεις σε όλους τους αγώνες για να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες αντικοινωνικές και εγκληματικές συμπεριφορές που παρατηρήθηκαν πρόσφατα στα γήπεδα ποδοσφαίρου και να υπογραμμίσουν τη σημασία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Από την έναρξη της σεζόν 2022/23, όλοι οι παραβάτες που θα εντοπιστούν θα αναφέρονται από τις ομάδες στην αστυνομία και η έρευνα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μόνιμο ποινικό μητρώο, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την δουλειά και την εκπαίδευσή τους, ενώ θα μπορούσε να οδηγήσει και σε ποινή φυλάκισης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.