ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Premier League: «Γκέλα» της Άρσεναλ με τη Γουέστ Χαμ – Παίρνει «φωτιά» η μάχη της κορυφής (2-2)

Για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, η Άρσεναλ δέχθηκε την ισοφάριση ενώ προηγούταν με 2 γκολ

Premier League: «Γκέλα» της Άρσεναλ με τη Γουέστ Χαμ – Παίρνει «φωτιά» η μάχη της κορυφής (2-2)

Η Άρσεναλ προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και στο 2-1 είχε πέναλτι, όμως η Γουέστ Χαμ πήρε τον πολύτιμο βαθμό (2-2), κάνοντας τεράστιo… πασχαλινό δώρο στην Σίτι!

Στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ μπήκε με άγριες διαθέσεις και στο πρώτο 10λεπτο είχε εξασφαλίσει αβαντάζ δύο γκολ με τους Ζεσούς και Μαρτινέλι, όμως αποδείχτηκε ιδανική αυτόχειρας, με τα σφυριά -που έπαιζαν για την παραμονή τους- να επιστρέφουν στο παιχνίδι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπενραχμά στο πρώτο μέρος και να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 54′ με τον Μπόουεν, για να υποχρεώσουν την ομάδα του Αρτέτα σε δεύτερο σοκ.

Το τελικό 2-2 έστειλε μεν τους κανονιέρηδες στο +4 από την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο με δύο ματς περισσότερα, με τους παίκτες του Γκουρδιόλα να έχουν πλέον την τύχη στα δικά τους πόδια στο δρόμο προς την κατάκτηση του πέμπτου τίτλου την τελευταία εξαετία, με δεδομένο πως υποδέχονται στο “Έτιχαντ” την Άρσεναλ στις 26 Απριλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.