ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Premier League: Η Λίβερπουλ «φρέναρε» την πρωτοπόρο Άρσεναλ (2-2)

Στο +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι οι Λονδρέζοι

Premier League: Η Λίβερπουλ «φρέναρε» την πρωτοπόρο Άρσεναλ (2-2)

Η Άρσεναλ προηγήθηκε νωρίς με 2-0 και έδειχνε ικανή για ένα μεγάλο διπλό τίτλου στην έδρα της Λίβερπουλ, ωστόσο οι κόκκινοι είχαν διαφορετική άποψη και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία (2-2), κάνοντας δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή την φορά το… τρένο των «κανονιέρηδων» είχε απώλειες στο πέρασμά του, καθώς ναι μεν ξέφυγαν με 6 βαθμούς από την δεύτερη Σίτι, όμως οι «Πολίτες» έχουν ματς λιγότερο κι έχουν την ευκαιρία με νίκη να βρεθούν στο -3, ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Όπως και να έχει, όμως, η κατάσταση η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα παραμένει το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, παρά τη σημερινή της απώλεια στο ντέρμπι με τους «κόκκινους».

Ο Μαρτινέλι άνοιξε το σκορ στο 8΄ κι από δική του ασίστ, ο συμπατριώτης του, Ζόρζε Ζεζούς, είκοσι λεπτά μετά «έγραψε» το 2-0 με το τρίτο του γκολ μέσα σε δύο αγωνιστικές (είχε βάλει άλλα δύο με τη Λιντς).

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει νωρίτερα στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Σαλάχ μείωσε αρχικά στο 42΄ και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε την ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι να φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Αιγύπτιος, όμως, αστόχησε από την «ασβεστένια βούλα». Τη λύση έδωσε τελικά, μία από τις αλλαγές του Κλοπ, ο Φιρμίνο, στο 87΄. Οι «κόκκινοι» έμειναν για 5ο σερί ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) χωρίς νίκη, αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν στην έξοδό τους στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (78′ Φιρμίνο), Χέντερσον, Τζόουνς (60′ Τιάγκο), Ζότα (60′ Νούνιες), Σαλάχ, Χάκπο
ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (89′ Τίερνι), Παρτέι, Τζάκα, Έντεγκααρντ (80′ Κίβιορ), Σακά, Μαρτινέλι, Ζεσούς (80′ Τροσάρ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.