ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Premier League: Η Νιουκάστλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε σπουδαίο «βήμα» για την τετράδα (2-0)

Η Νιούκαστλ ήταν ανώτερη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την «έπιασε» στην 3η θέση της βαθμολογίας

Premier League: Η Νιουκάστλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε σπουδαίο «βήμα» για την τετράδα (2-0)

Η εξαιρετική Νιουκάστλ έκανε ό,τι ήθελε τη Γιουνάιτεντ, επικράτησε 2-0, βρέθηκε στην 3η θέση κι έβαλε δύσκολα στους «κόκκινους διαβόλους».

Η Μάντσεστερ χωρίς… φάση, συνέχισε τις κάκιστες εμφανίσεις στην Premier League κι έμεινε χωρίς τρίποντο, αλλά και γκολ από τις 19 Φεβρουαρίου.

Το χειρότερο πρώτο 45λεπτο για τη Γιουνάιτεντ στη φετινή Premier League, κάτι που αποτυπώθηκε στο γεγονός πως δεν είχε ούτε σουτ εντός εστίας.

Η Νιουκάστλ είχε τον απόλυτο έλεγχο, πίεσε ψηλά και ανάγκαζε τη Μάντσεστερ στο εύκολο λάθος. ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο και Σάμπιτζερ δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά στον άξονα. Αντίθετα, Γκιμαράες, Λόνγκσταφ και Γουίλοκ με τα τρεξίματά τους έδιναν ώθηση στις «καρακάξες».

Ο Τζο Γουίλοκ είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ ο Ντε Χέα δυο σούπερ επεμβάσεις στις προσπάθειες του Ισακ και του Γουίλοκ. H Nιουκάστλ είχε 11 προσπάθειες, δε βρήκε όμως το γκολ που αναζητούσε.

Oλοι περίμεναν αντίδραση από την ομάδα του Τεν Χαγκ, κάτι πάντως που δεν είδαν οι φίλοι της σε κανένα σημείο του αγώνα. Πολλά τα κενά στην άμυνα, ανυπαρξία στον «αέρα», αλλά και στη γραμμή κρούσης. Ο Σερ προειδοποίησε στο 56’, αλλά εννέα λεπτά μετά, η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική ενέργεια του Ισακ, ο Γκιμαράες έβγαλε υπέροχα τον Μαξιμέν κι από τη σέντρα του τελευταίου ο Γουίλοκ με εύκολη κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η Γιουνάιτεντ έμοιαζε να θέλει, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει. Αντίθετα, οι «Καρακάξες» είχαν τεράστια ευκαιρία στο 76′, αλλά τόσο ο Ζοέλιντον όσο ο Γκιμαράες είδαν τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Το σουτ του Μαρσιάλ που κόντραρε στο 82’ ήταν η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς. Οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη στο 88′ με χαλαρή κεφαλιά του Γουίλσον από ασίστ του Τρίπιερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.