ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Premier League: Η Νότιγχαμ Φόρεστ «φρέναρε» την Τσέλσι (1-1)

Η Νότιγχαμ πήρε σημαντικό βαθμό στη «μάχη» παραμονής

Premier League: Η Νότιγχαμ Φόρεστ «φρέναρε» την Τσέλσι (1-1)

Το γκολ του Σερζ Οριέ αποκατέστησε εν μέρει την τάξει κι έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στη Νότιγχαμ κόντρα στην Τσέλσι, για το παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Φόρεστ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και θα μπορούσε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά, όταν ο Κέπα είπε “όχι” σε διπλή ευκαιρία του Μπρέναν Τζόνσον.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν ένα τυχερό γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ στο 19′, έπειτα από… αυτοδοκάρι του Γουίλι Μπολί και στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 2ο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν δύο μεγάλες στιγμές με τους Τάιγουο Αγουονίγι και Τζόνσον, ένα δοκάρι με σουτ του Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, μέχρι το 63ο λεπτό, όταν ο Σερζ Οριέ έπειτα από κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1.

Η αντίδραση των “μπλε” αυτήν τη φορά ήταν διαφορετική. Κατοχή μπάλας χωρίς ουσία και χωρίς κανέναν κίνδυνο για την εστία του Ντιν Χέντερσον, με συνέπεια το σκορ να παραμείνει ίδιο μέχρι το τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.