ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Premier League: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διασύρθηκε από την Νιουκάστλ με 0-8

Οχτώ διαφορετικοί σκόρερ!

Premier League: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διασύρθηκε από την Νιουκάστλ με 0-8

Η Νιούκαστλ ισοπέδωσε με 8-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League, έχοντας οκτώ διαφορετικούς σκόρερ.

Οι Καρακάξες, άκουσαν πολλά για τις τουλάχιστον μέτριες εμφανίσεις απέναντι σε Μπρέντφορντ και Μίλαν, όμως πήραν νίκη-αντίδοτο, αφού πέρασαν σαν σίφουνας από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με το εκκωφαντικό 8-0! Για τα καλά «βυθισμένες» οι Λεπίδες που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας της Premier League, με έναν βαθμό σε έξι αγωνιστικές.

Το αποτέλεσμα μάλιστα θα μείνει στην ιστορία και των δύο πλευρών. Η Σέφιλντ έσπασε ιστορικό ρεκόρ 90 ετών, γνωρίζοντας την πιο βαριά της ήττα στα χρονικά στο πρωτάθλημα, αφού αυτή η οκτάρα πήρε τη θέση του 3-10 από τη Μίντλεσμπρο το 1933!

Από την άλλη, η Νιουκάστλ σκόραρε και τα οκτώ της τέρματα με οκτώ διαφορετικούς παίκτες και έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην ιστορία της Premier League.

Λόνγκσταφ, Μπερν και Μπότμαν σκόραραν στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη τη σκυτάλη στον… χορό το γκολ παρέλαβαν κατά σειρά οι Γουίλσον, Γκόρντον, Αλμιρόν, Γκιμαράες και Ίσακ. Τρίτο φετινό τρίποντο για την ομάδα του Χάου, που ανέβηκε στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Premier League έχει ως εξής:

Μάντσεστερ Σίτι 18

Λίβερπουλ 16

Μπράιτον 15

Τότεναμ 14

Άρσεναλ 14

Άστον Βίλα 12

Γουέστ Χαμ 10

Μάντσεστερ Γιουν. 9

Νιούκαστλ 9

Κρίσταλ Πάλας 8

Φούλαμ 8

Νότιγχαμ Φόρεστ 7

Μπρέντφορντ 6

Τσέλσι 5

Έβερτον 4

Γουλβς 4

Μπόρνμουθ 3

Σέφιλντ Γιουν. 1

Λούτον 1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπέρνλι 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.