ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Premier League και αγγλική Ομοσπονδία «κόβουν» τις μεταδόσεις στη Ρωσία

Η αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόφαση της να καταγγείλει τη σύμβαση με το δικό της συνεργαζόμενο κανάλι

Premier League και αγγλική Ομοσπονδία «κόβουν» τις μεταδόσεις στη Ρωσία
H Premier League και η Αγγλική Ομοσπονδία (FA) ανακοίνωσαν επίσημα ότι διακόπτουν άμεσα τη συνεργασία τους με τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα των διοργανώσεων τους.

Η αρχή έγινε με την Premier League η οποία στην σημερινή τετράωρη συνεδρίαση του ΔΣ χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά για να αποφασίσει την ομόφωνη διακοπή της συνεργασίας με τον μιντιακό όμιλο Rambler Group που είχε τα δικαιώματα.

Παράλληλα οι ομάδες ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν 1 εκατ. λίρες για να βοηθήσουν το λαό της Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα η αγγλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόφαση της να καταγγείλει τη σύμβαση με το δικό της συνεργαζόμενο κανάλι κι έτσι δεν θα μεταδοθούν οι προημιτελικοί του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αρχηγοί των ομάδων της Premier League την περασμένη εβδομάδα φορούσαν περιβραχιόνια στα χρώματα της Ουκρανίας, ενώ σε όλα τα γήπεδα υπήρχε το μήνυμα «το ποδόσφαιρο στέκεται ενωμένο» με μια τεράστια σημαία της Ουκρανίας κι αυτός ήταν ο λόγος που η κυβέρνηση της Κίνας απαγόρεψε τη μετάδοση των αγώνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.