ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Premier League: Κέρδη ύψους 143.000.000 ευρώ ανακοίνωσε η Μπράιτον

Ο αγγλικός σύλλογος διένυσε την πιο επιτυχημένη περίοδο της ιστορίας του

Premier League: Κέρδη ύψους 143.000.000 ευρώ ανακοίνωσε η Μπράιτον

Η Μπράιτον ανακοίνωσε κέρδη ύψους 143.000.000 ευρώ, για τη σεζόν 2022/23 που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Ο αγγλικός σύλλογος διένυσε την πιο επιτυχημένη περίοδο της ιστορίας του, με την 6η θέση στην Premier League και την πρώτη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Europa League).

Παράλληλα, αυξήθηκε και ο τζίρος «… που ήταν ο υψηλότερος όλων των εποχών. Αυξήθηκε κατά 17,2%, στα 204,5 εκατομμύρια λίρες σε σύγκριση με 174,5 εκατομμύρια το 2021/22. Συνολικά, τα κέρδη μετά από φόρους εκτινάχθηκαν από τα 24,1 εκατομμύρια λίρες το προηγούμενο οικονομικό έτος σε 122,8 εκατομμύρια λίρες (143,4εκ. ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπράιτον.

Μπράιτον: Οι μεταγραφές «χρυσάφι» για τους «γλάρους»

Στα έσοδα συνετέλεσαν τα μέγιστα και οι μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων του Αλέξις ΜακΆλιστερ στη Λίβερπουλ, του Ιβ Μπισουμά στην Τότεναμ και του Μαρκ Κουκουρέγια στην Τσέλσι.

Όμως, δεν έχουν υπολογιστεί τα 116 εκ. ευρώ που η Μπράιτον έβαλε στα ταμεία της από τη μετακίνηση του Μόιζες Καϊσέδο στην Τσέλσι, καθώς αυτή πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο, άρα θα προστεθεί στα έσοδα της σεζόν 2023/24.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.