ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Premier League: Οι οπαδοί της Έβερτον πήραν στο κυνήγι τους παίκτες μετά τη νέα ήττα (βίντεο)

Η φετινή σεζόν άρχισε άσχημα για τα «ζαχαρωτά» και συνεχίζεται εφιαλτικά

Premier League: Οι οπαδοί της Έβερτον πήραν στο κυνήγι τους παίκτες μετά τη νέα ήττα (βίντεο)

Προτελευταία Έβερτον υποδέχθηκε την τελευταία Σαουθάμπτον για την 19η αγωνιστική της Premier League και ηττήθηκε με 1-2, με αποτέλεσμα να είναι… αγκαλιά πλέον στον πάτο της βαθμολογίας,

Οι οπαδοί της εξοργίστηκαν και ζήτησαν εξηγήσεις έξω από το Γκούντισον Παρκ, παίρνοντας μάλιστα στο κυνήγι τον Άντονι Γκόρντον που είχε μπει στο αυτοκίνητό του.

Η φετινή σεζόν άρχισε άσχημα για τα «ζαχαρωτά» και συνεχίζεται εφιαλτικά αφού ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι πιο όρατος από ποτέ. Γεγονός, φυσικά, που έχει προκαλέσει προβληματισμό και νεύρα σε όλους στο κλαμπ, συμπεριλαμβανομένων και των οπαδών.

Έτσι, μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον υπήρξαν λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο, με τους οπαδούς να τα βάζουν αρχικά με τον Γιέρι Μίνα ζητώντας του να φερθεί σαν αρχηγός, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να πάρουν στο κυνήγι τον Γκόρντον που είχε μπει στο αυτοκίνητό του.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί της Έβερτον πλησίασαν στα παράθυρα του οχήματος και άρχισαν να φωνάζουν προς τον 21χρονο επιθετικό ότι δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα της ομάδας τους, με τους τόνους να ανεβαίνουν στη συνέχεια και να του λένε διάφορα… όχι και τόσο ευγενικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.