ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Premier League: Τρομερή νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ (4-3)

Νίκη... Ευρώπης για τη Λίβερπουλ

Premier League: Τρομερή νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ (4-3)

Απίθανο φινάλε στο Λίβερπουλ-Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να ισοφαρίζουν σε 3-3 από 3-0 στο 90+3′ και τη Λίβερπουλ να παίρνει τελικά τη νίκη χάρη σε γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 90+4′.

Η ομάδα του Κλοπ απέκτησε τεράστιο προβάδισμα από νωρίς στο ματς, όταν και προηγήθηκε με 3-0 στο 15ο λεπτό, δείχνοντας πως θα κάνει περίπατο απέναντι στην Τότεναμ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γκολ στη συνέχεια, με Κέιν και Σον, ο Ριτσάρλισον ισοφάρισε στις καθυστερήσεις κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, ο Ζότα χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Λίβερπουλ μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο ματς και παραλίγο να κάνει στην Τότεναμ ότι και η Νιουκάστλ. Οι «ρεντς» άνοιξαν το σκορ στο 3′ με τον Κέργτις Τζόουνς μετά από ασίστ του Αλεξάντερ Άρνολντ, ο Λουίς Ντίας έκανε το 2-0 δύο λεπτά αργότερα, ενώ στο 15′ ο Σαλάχ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 από το σημείο του πέναλτι.

Η Τότεναμ στη συνέχεια βρήκε τον τρόπο για να συνέλθει από το σοκ, ο Κέιν μείωσε σε 3-1 στο 40′ κι εκεί η κατάσταση έδειχνε να αλλάζει. Οι Λονδρέζοι είχαν δύο δοκάρια με Σον και Ρομέρο, ενώ στο 77′ ο Νοτιοκορεάτης έκανε το 3-2 κι έβαλε φωτιά στο ματς. ο χρόνος κυλούσε υπέρ της Λίβερπουλ, ο αγώνας μπήκε στις καθυστερήσεις και στο 90+3′ ο Ριτσάρλισον βρέθηκε αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση και με το κεφάλι ισοφάρισε σε 3-3, νομίζοντας πως έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη σέντρα όμως, ο Άλισον έκανε το βολέ, ο Λούκας Μόουρα γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τα πίσω και ο Ζότα μπήκε στην περιοχή κι έγραψε το 4-3 για τη Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.