ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Είναι πιθανό να πάρουμε τον Ρ.Λεβαντόφσκι»

«Φωτιά» βάζει ο Ζ.Λαπόρτα

Πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Είναι πιθανό να πάρουμε τον Ρ.Λεβαντόφσκι»

O πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα, υποστήριξε ότι είναι αρκετά πιθανό ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι να φορέσει τα «μπλαουγκράνα». 

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να είναι αυτό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Από τη μία η Μπαρτσελόνα που τον θέλει διακαώς, από την άλλη ο ίδιος ο Πολωνός που ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την Μπάγερν και τέλος οι Βαυαροί που δεν έχουν καμία πρόθεση να τον αφήσουν.

Η υπόθεση ωστόσο φαίνεται πως έχει πολύ… ψωμί. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα, έβαλε «φωτιά» με νέες δηλώσεις που έκανε.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε από έναν οπαδό για τις πιθανότητες που έχει η Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Λεβαντόφσκι και απάντησε πως είναι αρκετά πιθανό να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης ο Πολωνός!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για τον Λεβαντόφσκι; «Ναι, είναι πιθανό να έρθει», απάντησε ο Λαπόρτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.