ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρώην παίκτης της ομάδας νέων της Άρσεναλ έμεινε τετραπληγικός από νοθευμένο ποτό (βίντεο)

Ο Ντάνιελ Κάιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον επανάφεραν στη ζωή έπειτα από διαδικασία ανάνηψης 24 λεπτών

Πρώην παίκτης της ομάδας νέων της Άρσεναλ έμεινε τετραπληγικός από νοθευμένο ποτό (βίντεο)

Σοκάρει η ιστορία ενός 23χρονου ποδοσφαιριστή, μέλος των ακαδημιών της Άρσεναλ στο παρελθόν, που έμεινε τετραπληγικός μετά από μια βραδιά διασκέδασης με φίλους.

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κάιν συνέβη τον Ιούνιο του 2020, αλλά αναδεικνύεται τώρα από τα ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων.

Σϋμφωνα με όσα αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά της η SUN ο νεαρός έδρας κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ποτού, καθώς η ουσία που υπήρχε στο αλκοόλ του προκάλεσε καρδιακή ανακοπή και κατόπιν πρόβλημα σε ζωτικά όργανα.

Όπως σημειώνεται, οι φίλοι του ποδοσφαιριστή πρόσεξαν ότι το χρώμα του είχε αλλάξει, ήταν παράξενο όπως είπαν, ενώ λίγη ώρα μετά την κατανάλωση των ποτών δεν αντιδρούσε. Κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή μετά από διαδικασία ανάνηψης που κράτησε 24 λεπτά, αλλά ήδη είχε προκληθεί εγκεφαλική βλάβη από την έλλειψη οξυγόνου.

Ο Κάιν έμεινε επί 25 ημέρες σε κώμα. «Ήταν ένα θαύμα. Όταν ξύπνησε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δεν μπορούσε να κουνηθεί, ήταν σαν ένα μωρό. Οι νοσοκόμοι είπαν ότι μπορούσε να ανταποκριθεί κουνώντας μόνο τα μάτια του» είπε η μητέρα του στον «Independent».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα ο Ντάνιελ είναι στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του, αλλά χρειάζεται επί 24 ώρες κάποιον δίπλα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.