ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Γαλλίας ο μικρότερος γιος του Ζιντάν

Νίκη με 2-1 της Ολλανδίας στον τελικό του Εuro U-17

Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Γαλλίας ο μικρότερος γιος του Ζιντάν

Ο μικρότερος σε ηλικία γιος του θρυλικού Ζινεντίν Ζιντάν κατέκτησε με την εθνική Γαλλίας το Euro U-17 κερδίζοντας στον τελικό που διεξήχθη στη Νετάνια με 2-1 την Ολλανδία.

Ο 16χρονος Ελιάζ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι αλλά είχε σπουδαία παρουσία στην πορεία της εθνικής Γαλλίας μέχρι την κορυφή. Ο Ελιάζ που είναι γεννημένος το 2005 είναι ο μικρότερος από τους 4 γιους του Ζιζού οι οποίοι έχουν ασχοληθεί όλοι με το ποδόσφαιρο και αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και ο πατέρας του ήταν σπουδαίος μέσος, ο μικρός διαπρέπει ως αριστερό μπακ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν που πριν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά παππούς από τον μεγάλο γιο του (Ένζο) στα 49 του συνεχάρη δημόσια στα social media την ομάδα και φυσικά τον Ελιάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.