ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν για 3η σεζόν

Η ομάδα του Λ.Ενρίκε το μόνο που έχει να σκεφτεί στο εξής είναι οι ημιτελικοί του Champions League με την Ντόρτμουντ

Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν για 3η σεζόν

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε απόψε (28/4) πρωταθλήτρια Γαλλίας για 3η διαδοχική σεζόν και 12η στην ιστορία της. 

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Ligue 1, η ήττα της Μονακό από τη Λιόν στο «Παρκ Ολιμπίκ» με 3-2 έστεψε αυτόματα πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2023/2024 την Παρί Σεν Ζερμέν, που παρά το χθεσινοβραδινό (27/4) εντός έδρας 3-3 με την Χάβρη έχουν διαφορά 12 βαθμών από τους Μονεγάσκους (70 έναντι 58).

Με τρεις αγωνιστικές ν΄ απομένουν είναι αδύνατο να καλυφθεί, οπότε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε το μόνο που έχει να σκεφτεί στο εξής είναι οι ημιτελικοί του Champions League με την Ντόρτμουντ (πρώτο παιχνίδι την 1η Μαΐου επί γερμανικού εδάφους).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 31 αγώνες)

Παρί Σεν Ζερμέν 70 -Πρωταθλήτρια

Μονακό 58

Μπρεστ 56

Λιλ 55

Νις 51

Λανς 46 -30αγ.

Λιόν 44

Ρεν 42

Μαρσέιγ 41 -30αγ.

Ρεμς 40

Τουλούζ 40

Μονπελιέ 37

Στρασμπούρ 36

Ναντ 32

Χάβρη 29

Μετς 29

Λοριάν 26

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλερμόν 25

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.