ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρεάλ Μαδρίτης: Εντυπωσιακό βίντεο από το ανακαινισμένο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι υποδέχεται τη Χετάφε για την 4η αγωνιστική της La Liga

Ρεάλ Μαδρίτης: Εντυπωσιακό βίντεο από το ανακαινισμένο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε πριν τέσσερα χρόνια τις εργασίες για την ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και η ώρα για να δώσει τον πρώτο της αγώνα εκεί χρησιμοποιώντας πλέον όλα τα διαζώματα ήρθε, με τις εικόνες να εντυπωσιάζουν φίλους και εχθρούς.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι υποδέχεται τη Χετάφε για την 4η αγωνιστική της La Liga και είναι ένα παιχνίδι που θα θυμούνται για πολύ καιρό οι οπαδοί της, αφού πρόκειται για την… πρεμιέρα του ανακαινισμένου Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι εργασίες στο γήπεδο της Ρεάλ είχαν αρχίσει πριν τέσσερα χρόνια, με τους Μαδριλένους να παίζουν για 1,5 χρόνο στο γήπεδο της Β’ ομάδας ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ένα διάζωμα του οποίου παρέμενε κλειστό όμως αφού οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί.

Τώρα, όμως, είναι πανέτοιμο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ, με την εξωτερική πλευρά του να είναι εντελώς διαφορετική, τη χωρητικότητα να έχει αυξηθεί κατά 4.000 θέσεις και την αποσπώμενη οροφή να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.