ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο ο Βινίσιους – Θα μείνει εκτός για πάνω από δύο μήνες

Ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στον αγώνα με την Κολομβία

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο ο Βινίσιους – Θα μείνει εκτός για πάνω από δύο μήνες

Δυσάρεστα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός, Βινίσιους υπέστη ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο στο αριστερό του πόδι και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δυόμιση μήνες.

Με αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης αποχαιρετά το 2023 και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χάσει το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στον αγώνα με την Κολομβία μετά από ένα θεαματικό τάκλιν που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από μια πρώτη εξέταση στη Βραζιλία, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μυ του αριστερού μηρού. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πιο κατάλληλο ήταν να επιστρέψει στη Μαδρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.