ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Rebecca Loos: Η ερωμένη του Ν.Μπέκαμ αποκαλύπτει τη στιγμή που τον έπιασε… με άλλη στο κρεβάτι

Όλα συνέβησαν στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003

Rebecca Loos: Η ερωμένη του Ν.Μπέκαμ αποκαλύπτει τη στιγμή που τον έπιασε… με άλλη στο κρεβάτι

Έσπασε τη σιωπή της η Rebecca Loos, αφότου ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησαν ανοιχτά για την φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του ποδοσφαιριστή με την πρώην βοηθό του.

Η Ολλανδή είδε τον εαυτό της να γίνεται πρωτοσέλιδο το 2004, όταν φημολογείτο ότι ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τον τίτλο «Beckham», η Βικτόρια μίλησε για τον πόνο που ένιωσε μετά τους ισχυρισμούς λέγοντας πως ήταν η δυσκολότερη περίοδος της ζωής της.

Σήμερα η Ρεμπέκα αποφάσισε να μιλήσει και αποκάλυψε ότι ένιωσε «πολύ πληγωμένη» όταν, όπως είπε, τον βρήκε στο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα.

Όλα συνέβησαν στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003 όταν η Ρεμπέκα και οι συνάδερφοί της στη δουλειά ήταν κατενθουσιασμένη καθώς έφταναν στο σπίτι του Βραζιλιάνου επιθετικού Ρονάλντο σε μια αριστοκρατική συνοικία της βόρειας Μαδρίτης.

Τα πάρτι γενεθλίων του ήταν θρυλικά και αυτό δεν αποτελούσε εξαίρεση. «Υπήρχε υπέροχο φαγητό, μια μπάντα σάμπα από τη Βραζιλία και σαμπάνια που έρεε άφθονη» θυμήθηκε η Ρεμπέκα.

Εκείνη την εποχή, η ίδια είχε σχέση, όπως λέει, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον συνάδερφο του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ξαφνικά, προς απογοήτευσή της τον έπιασε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. τον βρήκε «κρυμμένο στο βάθος του κήπου» να συνομιλεί με ένα εντυπωσιακό μοντέλο από την Ισπανία.

Όπως περιγράφει χτύπησε το κινητό της και στο τηλέφωνο ήταν η Βικτόρια που έψαχνε τον σύζυγό της.

«Ήταν αναστατωμένη γιατί καλούσε τον Ντέιβιντ και εκείνος δεν απαντούσε» λέει. «Της είπα ότι δεν ήξερα πού βρισκόταν… Και μου λέει: ‘Μην κλείσεις το τηλέφωνο, πήγαινε να τον βρεις’. Κι εγώ είπα: ‘Εντάξει…’. Ήταν λίγο περίεργο. Μπήκα μέσα στο σπίτι και ανέβηκα τις σκάλες και είδα τους δύο σωματοφύλακες του Ντέιβιντ έξω από μια πόρτα».

Περιγράφοντας τη σκηνή, λέει πως ψιθύρισε στον έναν σωματοφύλακα: «Είναι η Βικτόρια». «Αυτός τότε εξαφανίζεται» προσθέτει. «Όταν επιστρέφει, ο Ντέιβιντ είναι μαζί του. Μπόρεσα να δω το μοντέλο στο βάθος, να είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Είδα ότι επρόκειτο για κρεβατοκάμαρα. Ήμουν έξαλλη και τον κοίταξα, του έδωσα το τηλέφωνο και του είπα: ‘Η γυναίκα σου’».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.