ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμα – Λάτσιο 3-0: Αφεντικά της πόλης με «βασιλιά» τον Τ.Έιμπραχαμ

Οι «τζαλορόσι» προσπέρασαν τους «λατσιάλι» στην βαθμολογία

Ρόμα – Λάτσιο 3-0: Αφεντικά της πόλης με «βασιλιά» τον Τ.Έιμπραχαμ

Το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης είχε η 30ή αγωνιστική της Serie A, με τις Ρόμα και Λάτσιο να τίθενται ξανά αντιμέτωπες και την ομάδα του Ζ.Μουρίνιο να θέλει εκδίκηση από αυτή του Μαουρίτσιο Σάρι για την ήττα στον πρώτο γύρο.

Εκδίκηση που πήρε με εμφατικό τρόπο, αφού το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό. Έτσι, οι τζαλορόσι προσπέρασαν τους λατσιάλι στην βαθμολογία και συνεχίζουν με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Η αρχή, λένε, είναι το ήμισυ του παντός και στην προκειμένη περίπτωση επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, αφού η Ρόμα άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Έιμπραχαμ μετά το οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση… κόρνερ του Πελεγκρίνι. Ο Άγγλος φορ ήταν ορεξάτος και στο 22′ έβαλε και δεύτερο γκολ, μετά το γύρισμα του Κάρσντορπ, για να έρθει το 3-0 στο 40′ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο λεπτά μετά οι τζαλορόσι πήγαν και για 4ο γκολ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Μχιταριάν που κόντραρε και σε αντίπαλο, με τους λατσιάλι να μην καταφέρνουν ποτέ να αντιδράσουν και να μην αποφεύγουν την ήττα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.