ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμα: Το απαράδεκτο πανό των οπαδών της για το τροχαίο του Τ.Ιμόμπιλε

Ο αρχηγός της Λάτσιο δεν τραυματίστηκε σοβαρά παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Ρόμα: Το απαράδεκτο πανό των οπαδών της για το τροχαίο του Τ.Ιμόμπιλε

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο είχε ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα με τραμ στην Ιταλία και τραυματίστηκε στα πλευρά, γεγονός που θεωρήθηκε… αστείο από μερικούς φίλους της Ρόμα.

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Ιμόμπιλε γλίτωσε από τύχη, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου με τραμ, κάποιοι οπαδοί της Ρόμα έκατσαν και έφτιαξαν ένα απαράδεκτο πανό.


«Οδηγός του τραμ, φίλος της Ρόμα», γράφει το πανό των χούλιγκαν, για το ατύχημα του επιθετικού της… μισητής Λάτσιο, με την οποία είναι “εχθροί” στο γήπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.