ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρονάλντο: «Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου» (φωτό)

«Το Φαινόμενο» έδωσε τη δική του απάντηση στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό «δίλημμα» εδώ και χρόνια

Ρονάλντο: «Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου» (φωτό)

Ο Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα έδωσε απάντηση στο αιώνιο ποδοσφαιρικό ερώτημα «Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι», το οποίο «βασανίζει» τον ποδοσφαιρικό κόσμο εδώ και μια 15ετία.

Το «Φαινόμενο» «έχρησε» ως νούμερο ένα στον κόσμο τον Αργεντίνο αλλά και για τον CR7 είπε τα καλύτερα.

Ο Βραζιλιάνος πρώην κορυφαίος επιθετικός είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει απίθανα πράγματα, που πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να επαναλάβει. Αλλά ο Μέσι κάνει πράγματα που είναι αδύνατον κάποιος να ξανακάνει. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστή στον κόσμο για εμένα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.