ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου εντός των συνόρων μετά τον Νοέμβριο του 2021

Αναμένονται περίπου 20.000 φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ρωσίας με το Ιράκ στην Gazprom Arena

Ρωσία: Πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου εντός των συνόρων μετά τον Νοέμβριο του 2021

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας θα δώσει σήμερα, Κυριακή 26/3, τον πρώτο της αγώνα εντός συνόρων της από τον Νοέμβριο του 2021.

Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι με το Ιράκ στην Αγία Πετρούπολη, αφού η Ρωσία έχει αποκλειστεί από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω της επέμβασης της στην Ουκρανία.

Τόσο η UEFA όσο και η FIFA αποφάσισαν τον Φεβρουάριο του 2022 ότι όλες οι ρωσικές ομάδες αποβάλλονται από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά την επέμβαση.

Η Ρωσική Ποδοσφαιρική Ένωση (RFU) έχει προωθήσει τη μετάβαση από την UEFA στην ασιατική συνομοσπονδία 47 χωρών (AFC), αλλά η εκτελεστική της επιτροπή δεν έχει προτείνει επίσημα αυτή την ιδέα.

Το TASS ανέφερε ότι η RFU αναμένει περίπου 20.000 φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής στην Gazprom Arena, η οποία επρόκειτο να φιλοξενήσει τον περσινό τελικό του Champions League πριν η Ρωσία δεχθεί τις κυρώσεις.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ρωσίας έχουν δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια μετά την επέμβαση, όλα εκτός έδρας. Η Ρωσία κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας στο Κιργιστάν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ακολούθησαν ισοπαλίες με το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Ιράν.

Οι γυναίκες της Ρωσίας δεν έχουν παίξει εντός έδρας από τον Φεβρουάριο του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.